Publikavo: CAGsolution 2013/07/26



Sveiki CAGsolution blogo skaitytojai, tikriausiai pastebėjot kad jau seniai beskelbiau kokį tai įrašą savo bloge. Atėjo metas kai reikia papildyti blogą dar vienu įrašu, po šio įrašo manau seks ir daugiau įrašų, tad likite aktyvūs. Šiandien parodysiu keletą tikrai neblogų siuntinių, kuriuos teko ir pačiam išmėginti, viskas puikiai veikia, visi reikalingi failai į siuntinius yra pridėti mano paties.


Windows 7 Longhorn Evolution Final versija.


Visi reikalingi failai nori pritaikyti temą yra .rar faile tema gan išvaizdi, bei nenaudojanti daug kompiuterio resursų, beveik tiek pat kaip ir originali Windows 7 tema. Kam pabodo mano minėta originali Windows 7 tema, manau kad laikas išmėginti šitą temą! Norint pritaikyti temą geriausia naudoti programą TuneUp Utilities 2012, kurią galite rasti mūsų bloge. Tam naudokitės paieška!

Siųstis - Windows Longhorn Evolution

---------------------------

Windows 7 Creme final versija


Labai originali Windows 7 tema, savo išvaizda, bei System tray iconomis. Kam pabodo senoji nuobodi Windows 7 tema, ir nori kažko paprasto, gražaus, bei minimalistinio šita tema puikiai tiks! Viskas išmėginta paties ir tvarkingai be jokių nesklandumų veikia. Norint pritaikyti temą geriausia naudoti programą TuneUp Utilities 2012, kurią galite rasti mūsų bloge. Tam naudokitės paieška!

Siųstis - Windows 7 Creme

---------------------------

Windows 7 Ubuntu 11 theme final versija

Išvaizdi ir beveik tobula Ubuntu 11 operacinės sistemos temos kopija. Tema yra puikiai pritaikyta bet kokiai kalbai, puikiai suderintos spalvos, neapkrauna kompiuterio darbo. Siuntinyje pridėjau visus reikalingus failus, kad savo Windows 7 temą pakeistumėte į Ubuntu 11, taipogi yra papildomų failų, kuriais labiau galėsite patobulinti savo kompiuterio išvaizdą, kaip mygtukų. rodyklių, keitimas, išvaizdžių juodo, bei balto atspalvio piktogramų paketus. Norint pritaikyti temą geriausia naudoti programą TuneUp Utilities 2012, kurią galite rasti mūsų bloge. Tam naudokitės paieška!

Siųstis - Windows 7 Ubuntu 11 theme

---------------------------

* Jeigu turite kokių klausimų, arba kilo neskladnumų pritaikant vieną ar kitą temą, būtinai kreipkitės. Stengsimės jums padėti. Ačiū, kad skaitėte, CAGsolution


{ 2 komentarai (-ų)... skaityk juos žemiau arba komentuok }

  1. Padėk, kodėl mana apačioje neperšviečia?
    http://prntscr.com/1u636u

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naudok programą TuneUp Utilities pakeisti Windows originalią temą kitą, arba jeigu nenori naudoti jokių programų turi parsisiųsti iš interneto Themepatcherį skirtą Windows 7 64 arba 32bit sistemai. Tuomet galėsi bet kokį norimą stilių užsidėti dviejų mygtukų paspaudimu. Jeigu gerai atsimenu, kur yra Windows 7 Ubuntu atsiusintimas, tai ten yra tas Themepatcheris su kuriuo gali pasidaryti kad bet kokią temą užsidėti eitų.

      Panaikinti

- Visos teisės saugomos © CAGsolution :: Sukurta Blogger :: Stilizavo Johanes Djogan -