Publikavo: CAGsolution 2013/07/20


Sveiki CAGsolution blogo skaitytojai, paskutiniu metu gan retai paskelbiu kokį naują įrašą, tad norėčiau sulaukti galbūt patarimo iš jūsų pusės. Kokių naujų blogo įrašų jūs norėtumėte, su kuo jie turėtų būti susiję? Kažkokios tai grafikos pamokos, jos siuntiniai, pamokos iš kompiuterio pusės ir siuntiniai susiję su jo tvarkymu, tobulinimu iš programinės įrangos pusės. Taigi lauksiu visų pasiūlymų šio įrašo apačioje, komentaruose!


Žadamas naujos grafikos, bei kodavimo studijos atidarymas! 

Dabar galbūt linksmesnė dalis tiems, kuriems reikia įvairiausiu grafikos ar kodavimo darbų. Artimiausiu metu aš ir dar vienas asmuo turėtumėme atidaryti kodavimo, bei kompiuterinio dizaino studiją. Kainos manau bus įpatingai mažos ir nesikandžios, darbus stengsimės atlikti, greitai bei kokybiškai. Likite su mumis ir laukite naujienų apie naujai atsidariusą studiją. Taipogi komentaruose galite pareikšti savo nuomone apie logotipą, kuri iš šių versijų jums labiau prie širdies, tamsesnioji kairėje ar šviesesnioji dešinėje?

{ 10 komentarai (-ų)... skaityk juos žemiau arba komentuok }

  1. Šiaip man asmeniškai gražesnis logotipas šviesesnis, o dėl įrašų, tai manau reikėtų pamokų ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man labiau noretusi sunkesniu avataru, reklaminiu skydeliu ir t.t pamoku.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nelabai suprantu apie kokius čia sunkesnius avatarus, reklaminius skydelius kalbat. Tuo labiau apie jų pamokas. Tereikia mokėti dirbti su visais įrankiais, o poto viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. Sunkų ar lengvą darbą padarysit.

      Panaikinti
  3. PSD giweaway. :) Photoshop pamokų, tarkim kaip padaryti gif parašą be quicktimeplayer programos, gražaus teksto ir daug kitokių. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Įdomiai atrodytų, tas procesas kaip tu dizainą pieši, tik pagreitintai, tai "Dizaino "Timelapse"" :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Padaryk logo giveaway psd dar ir pamoku kaip juos kurt ..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na tai kad jau padarytas ne vienas giveaway, bet jų dar tikrai bus. O manau turint .psd failą laisvai galima išmokti jau kažką, tiesiog reikia vaizduotę pasitelkti.

      Panaikinti

- Visos teisės saugomos © CAGsolution :: Sukurta Blogger :: Stilizavo Johanes Djogan -