Publikavo: CAGsolution 2013/11/04



Sveiki, CAGsolution blogo skaitytojai noriu su jumis pasidalinti pamoka, kurios pagalba galėsite filmus iš tokių svetainių kaip "gerifilmai.net", bei "filmai.in" siųstis nemokamai, be jokių taškų išeikvojimo.

Viską aprašysiu gan nuosekliai, punktas po punkto, kad viskas būtų aišku net ir naujokui.

1. Mums reikės Mozilla Firefox naršyklės, jeigu jos neturite, ją galite atsisiųsti iš čia
2. Įrašome naršyklę, bei parsisiunčiame papildinį - Video DownloadHelper čia
3.
Norint parsisiųsti papildinį paspauskite mygtuką pavadinimu Add to Firefox, išokus lentelei spauskite Įdiegti, o surašius papildinį Paleiskite naršykle iš naujo.
4. Paleidus naršykle iš naujo dešiniajame viršutiniame naršyklės kampe turėjo atsirasti naujas papildinys, jeigu viską gerai padarėte matysite tokį patį vaizdą kaip ir nuotraukoje:




5. Tuomet einame į filmai.in arba gerifilmai.net tinklapį, prisijungiame prie savo paskyros. Išsirenkame filmą kurį norime parsiųsti nemokamai ir paspaudžiame Žiūrėti filmą.
6. Pradėjus rodyti filmą naujasis įrašytas papildinys iš pilko turėtų tapti spalvotu. Tam nutikus, užveskite pelės žymeklį ant rodyklytės prie pačio papildinio ir ten bus jūsų norimas parsisiunčiamas filmas, užvedę pelės žymeklį ant filmo failo pavadinimo išoks meniu, kuriame galėsite pasirinkti tam tikrą veiksmą. t.y Filmo parsisiuntimąFilmo parsisiuntimą, bei konvertavimą ir pnš. Visai kaip pateiktoje nuotraukoje:










7. Išokusiame lange galite pervadinti failo pavadinimą, o tuomet spustelkite Išsaugoti arba Save. Tai padarius išjunkite filmo langą ir bus pradedamas jūsų filmo siuntimas. Visai kaip pateiktoje nuotraukoje:



















* Norint parsisiųsti filmą nemokamai jūs privalote savo paskyroje turėti bent 2 taškus. Nelaukite kol užkraus bent pusę filmo, nes tuo atveju taškai už filmo parsisiuntimą bus nuiimti.

{ 12 komentarai (-ų)... skaityk juos žemiau arba komentuok }

  1. Naudinga pamoka. :) Šito nežinojau taigi labai pravers siunčiantis filmus iš filmai.in ;) :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš siūlyčiau naudoti NetVideoHunter, daug paprastesnis naudojimas. Taip pat galimybė labai nesunkiai žiūrėti filmą neatsiuntus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viena yra pasakyti kuom naudotis, o visai kas kita aprašyti kaip pilnai veikia papildinys ar programa, beto dauguma nėra labai įgudę darbui su kompiuteriu, tad net nežinotų iš kur ją gauti, kaip naudoti ir panašiai.

      Panaikinti
    2. Galbūt, tiesiog pasinaudokite google ir paspauskite vieną mygtuką „įdiegti“, o papildinį įdiegs jau pati naršyklė.

      Panaikinti
  3. Ačiūū.. Išgelbėjai :3

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ar būtina paspausti "Žiūrėti filmą" ? Pvz. jeigu neturi taškų ir filmo žiūrėti neleis, o jei filmo žiūrėti neleis tai negalėsi parsisiūsti...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Apgavo Ir Ateme taskus

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Adaptas paskutinis :D nelauk kol puse filmo uzskaus.

      Panaikinti
  7. Viskas labai gerai, ačiū!:)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Rip Tiger parsisiuskit, nereiks jokiu tasku ir registracijos... Paleidi programa,uzeini ant norimo filmo is bet kokio saito kur leidzia ziureti ir automatiskai siuntimas prasides....

    AtsakytiPanaikinti

- Visos teisės saugomos © CAGsolution :: Sukurta Blogger :: Stilizavo Johanes Djogan -