Publikavo: CAGsolution 2013/10/15



Taigi jūsų grupė, kanalas yra naujas ir norite pakelti jo lankomumą žmonėmis iš viso pasaulio? Tuomet jūs pataikėte kaip tik čia. Šiame blogo įraše paaiškinsiu kaip užsiregistruoti, kaupti taškus, bei pridėti savo socialinį tinklą prie sistemos.

1. Einame į puslapį per mano nuroodą čia (taip jūs gausite bonus taškų)
2. Užsiregistruojate svetainėje, bei prie jos prisijungiate.
3. Pasirenkate taškų rinkimo būdą, aš dažniausiai renkuosi YouTube Subscribe dėl to, kad labai greitai kyla taškai, bei lengvai galima pašalinti visas prenumeratas.
4. Padarę 20 veiksmų galite atsiimti Daily Bonus + 150 nemokamų taškų prie jūsų sąskaitos, jums tiesiog reiks paspausti ant Daily Bonus o tada Get Daily Bonus, pirmomis dienomis ši paslauga negalioja.
5. Surinkus norimą skaičių taškų, galite pridėti savo Facebook puslapį, YouTube kanalą ar ką tik norite.
6. Einame į Add Site/Page, tuomet iš Type sąrašo pasirenkame norimą taškų išleidimo būdą, kam juos išnaudosite, į Title laukelį įrašome pavadinimą kurį matys žmonės spausdami jūsų nuorodą, tarkim FAN PAGE, į Site/Page URL įrašome nuorodos adresą, tarkim jeigu tai Facebook grupė - http://facebook.com/FANPAGE, Tuomet belieka paskutins punktas CPC, laukelyje galite įrašyt norimą skaičių nuo 5 iki 12, tas skaičius rodo kiek taškų bus skiriama vartotojui už jūsų nuorodos palaikinimą, subscribinimą ir pnš. Kuo daugiau taškų skirsite, tuo matomesnė jūsų nuoroda bus, bet ir jūsų sąskaita kur kas greičiau ištuštės bei surinksite mažesnį vartotojų skaičių.
7. Paspaudžiame Save Changes ir žiūrime kaip progresuoja jūsų FB, Google+, VK, Instagram ar YouTube puslapis.

Jeigu kilo kokių klausimų, lauksiu jų komentaruose!

Palikite komentarą

- Visos teisės saugomos © CAGsolution :: Sukurta Blogger :: Stilizavo Johanes Djogan -