Publikavo: CAGsolution 2013/06/29




Sveiki, šioje temoje galėsite atsisiųsti pilnai veikiančią, bei jums labiausiai patinkančią programą grafikos kūrimui. Iš savo pusės surašysiu keletą pliusų, bei minusų. 




Adobe Photoshop - tikriausiai vienas populiariausių grafikos kūrimo įrankių šiuo metu. Šiuo metu pats naudojuosi Adobe Photoshop CS6, ir esu patenkintas tikriausiai tai viena iš stabiliausių ir geriausiai išdirbtų Adobe Photoshop versijų. Šią programą siūlau tiems, kurie rimtai domisi grafika, dėl didelio funkcijų kiekio, lengvai įdiegiamų stilių, šriftų, pluginų ir t.t. Tačiau nepatariu tiems, kurie turi silpnų parametrų kompiuterius.

Siųstis - Adobe Photoshop CS6 v13 crack. included.

-------------------------------------------------



Paint.NET - Nemokamo tipo grafikos kūrimo programa, pats šią programą naudojau keletą mėnesių. Programos valdymas yra labai paprastas. Tikriausiai bet kuris naujas žmogus norėdamas užsiimti grafika lasivai padarytų bent paprastą darbelį naudodamas šią nemokamą programą. Minusas yra tas, kad šioje programoje nėra animacijos kūrimo funkcijos, 3D objektų kūrimo, mažas layerių funkcionalumas, bei prastas failų redagavimas, kurie vadinami .PDN (paint dot net). Tačiau ši programa turi nemažą bendruomonę, kuri kuria įvairiausius pluginus, bei daro dažnus atnaujinimus. Visa tai atperka mano parašytus minusus, pridedant tai, kad ji yra nemokamo tipo.


Siųstis - Paint.NET 3.5.10

Siųstis - Resursai (tai įvairūs pluginai, kurie padės sukurti geresnį darbą)

-------------------------------------------------


GIMP - Nemokamo tipo grafikos kūrimo progama, su nemažu pluginų pasirinkimu, paprasta vartotojo sąsają, dideliu funkcijų kiekiu, bei greitu veikimu. Pats šia grafikos programa domėjausi ne per daugiausiai, tačiau jeigu prisėsite prie jos, paskaitysite įvairias pamokas galite laisvai kurti tokius pačius darbus, kaip ir per vieną populiariausių grafikos kūrimo programų Adobe Photoshop.

Siųstis - GIMP 2.8

Palikite komentarą

- Visos teisės saugomos © CAGsolution :: Sukurta Blogger :: Stilizavo Johanes Djogan -